NGOMFEST HAP THIRRJEN PËR VULLNETARËT

E martë, 23 qershor 2015

Festivali i muzikës dhe i aktivizimit NGOMfest hap thirrjen për Vullnetarë për edicionin e tij të V'të. 

NGOMfest fton të gjithë të interesuarit mbi moshën 16 vjçare që të aplikojnë për të ndihmuar në mikëpritjen e mysafirëve, koordinimin e eventeve, NgomShop si dhe në qendrën e Press dhe Media.

Afati i fundit për aplikim është 15 korrik 2015.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar e-mail në: [email protected]

Edicioni i “V” i NGOMfest do të mbahet më 30, 31 Korrik – 1, 2 Gusht 2015, në Prizren.

 

Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: