DËMTOHET VEPRA "URA E KALTËR E DASHURISË"

E enjte, 16 korrik 2015

Në Prizren dëmtohet vepra “Ura a kaltër e dashurisë”. Persona të papërgjegjshëm i kanë shkaktuar dëme serioze veprës artistike “Ura e kaltër e dashurisë”. Pas disa përpjekjeve të mëhershme dhe vjedhjeve të dryve, sulmi i mbrëmshëm është më seriozi i cili ka shkaktuar dëme të konsiderueshme në gjithë strukturën e veprës. 

Ec Ma Ndryshe ka informuar organet e rendit në Prizren, të cilët menjëherë kanë nisur hetimet.

“Ura e kaltër e dashurisë” nga momenti i promovimit është shndërruar në një nga atraksionet e qytetit të Prizrenit. Ky intervenim artistik është realizuar nga artistja Doruntina Ukimeri, si njëra nga fitueset e thirrjes publike të EC-it, si pjesë e projektit “Aktivizmi kulturor dhe urban në Prizren”, përkrahur financiarisht nga Amabsada Amerikane në Prishtinë.


 

Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: