DOKUPHOTO 2015 HAPET ME EKSPOZITËN E ENRI CANAJ

E hënë, 20 korrik 2015

DOKUPHOTO 2015 / Gusht 06 – 16, 2015

ENRI CANAJ: Refugjatët sirianë në Greqi

HAPJA: 6 Gusht 06, ora: 20:00

LOKACIONI: Sheshi i Dëshmorëve, Prizren

Edicioni i dymbëdhjetë i DOKUPHOTO do të paraqesë punën e fotografit të mirënjohur Enri Canaj. Në Dokuphoto do të ekspozohen fotografitë e tij të cilat dokumentojnë dëshpërimin e një grupi emigrantësh nga Siria të cilët arrijnë në bregdetin grek. Enri Canaj poashtu do të jetë pjesë e një masterklase, ku do të prezentoj punën dhe praktikën e tij fotografike.

Për më shumë info: http://dokufest.com/2015/dokuphoto-to-feature-enri-canajs-syrian-refugees-in-greece/

Për më shumë info: http://dokufest.com/2015/sq/dokuphoto-do-te-hapet-me-ekspoziten-e-enri-canaj/

 

Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: