ANIBAR HAP THIRRJEN PËR VULLNETARËT

E martë, 21 korrik 2015

Festivali Anibar njofton që ka hap thirrjen për Vullnetarët për edicionin e tij të Vl'të.

Nga datat 20-26 Gusht, Anibar fton të gjithë të interesuarit mbi moshën 16 vjeç, të cilët dëshirojnë të jenë prapa skenave dhe të punojnë për festivalin si vullnetarë, të aplikojnë në thirrjen e hapur. Vullnetarë e përzgjedhur do të fitojnë eksperiencë duke u bërë pjesë e ekipit të festivalit dhe do të ndihmojnë në krijimin e eventeve. Ata gjithashtu do të kenë mundësi të mësojnë për filmin e animuar, marketing dhe PR, program, menaxhim të eventeve, etj. 

Afati i fundit për aplikim është 31 Korrik 2015.

Apliko në: https://goo.gl/PA44xc

http://anibar.com/sq/thirrja-per-vullnetare-al/ 

Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: