TAKIMI ME KOMUNITETIN KULTUROR TË FERIZAJIT

E mërkurë, 04 shkurt 2015

Në kuadër të projektit "Forumi për Zhvillim Kulturor", vazhdojnë takimet nëpër komuna të Kosovës ku i rradhës ishte takimi i përbashkët ndërmjet Forumit Kulturor dhe Komunitetit Kulturor të qytetit të Ferizajit. 

Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: