TAKIMI ME DREJTORINË E KULTURËS DHE RROK PEJA

E enjte, 25 qershor 2015

Në kuadër të projektit "Forumi për Zhvillim Kulturor", vazhdojnë takimet nëpër komuna të Kosovës ku i rradhës ishte takimi i përbashkët ndërmjet Forumit Kulturor, Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe RrOK Peja. 

Qëllim i këtij takimi ishte vazhdimsia e bashkëpunimit dhe dialogut në mes të autoriteteve publike dhe kulturës së pavarur. Në takim u diskutua për ndërtimin e një strategjie të qëndrueshme për zhvillim kulturor në nivel lokal ndërmjet DKR-së dhe RrOK Peja si dhe përpilimin e agjendës së përbashkët kulturore.

Gjithashtu u dikutua edhe mundësia e  delegimit të një personi nga DKR-së me të cilin RrOK Peja do të bashkëpunoj në ndërtimin e politikave të përbashkta kulturore, reagimin e RrOK-ut ndaj ndarjes jo transparente të subvencioneve si dhe mënyrën se si Forumi Kulturor mund t’i ndihmojë në realizimin e qëllimeve të përbashkëta. 

 

Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: