STRATEGJI E KULTURËS PËR PRISHTINËN

E hënë, 18 mars 2013

Forumi Kulturor, përkatësisht Task forca “Kultura dhe Qyteti” ka përgatitur dokumentin “Strategji e Kulturës për Prishtinën”  për Komunën e Prishtinës. Dokumenti i është dorëzuar Drejtorisë për Kulturë së Komunës së Prishtinës dhe pritet që gjatë këtij viti Forumi Kulturor në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës të marrin hapat e parë në procesin e krijimit te Strategjisë Kulturore të Prishtinës.

Strategji e Kultures per Prishtinen

Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: