Aktivitetet e Forumit Kulturor

E martë, 16 qershor 2015TAKIMI ME DREJTORINË E KULTURËS DHE KOMUNITETIN KULTUROR TË GJAKOVËSNë kuadër të projektit "Forumi për Zhvillim Kulturor", vazhdojnë takimet nëpër komuna të Kosovës ku i rradhës ishte takimi i përbashkët ndërmjet Forumit Kulturor, Drejtorisë së Kulturës dhe Komunitetit Kulturor të qytetit të Gjakovës. më shumë
E premte, 15 maj 2015FORUMI KULTUROR I KOSVËS NË PANAIRIN E PRODUKTEVE SHQIPTARE "ARGJIRO FEST ON 2015"Në festën madhështore të Festivalit Tradicional Folklorik gjegjësisht në Mega Panairin e Produkteve Shqiptare, i cili filloji me 10 maj dhe do të zgjas deri më 16 maj 2015, në Qendrën Historike Odeoni, në mesin e shumë pjesëmarrësve morrën pjesë Forumi Kulturor i Kosovës, Teatri ODA, Dokufest dhe Ec Ma Ndryshe. më shumë
E hënë, 11 maj 2015FORUMI KULTUROR I KOSOVËS PJESËMARRËS NË PANAIRIN E PRODUKTEVE SHQIPTARE "ARGJIRO FEST ON" 2015 Në Gjirokastër ka filluar “Argjiro Fest ON 2015”, një aktivitet kulturor, që përveç Festivalit Tradicional Folklorik, përmban edhe Panairin e Produkteve Shqiptare. Kjo festë madhështore përveç që synon të argëtojë vizitorët dhe shikuesit, të promovoj vlerat e trashëgëmisë kulturore, ajo gjithashtu synon të joshë turistët vendas dhe të huaj në hapje të sezonit të sivjetshëm.më shumë
E mërkurë, 08 prill 2015TAKIMI I RREGULLT I KUVENDIT TË ANËTARËVE TË FORUMIT KULTUROR Sot më 8 prill 2015 u mbajt Takimi vjetor i Kuvendit të Anëtarëve të Forumit Kulturor. Në takim u prezantua puna e Forumit Kulturor për vitin 2014, si dhe u shqyrtuan kërkesat e reja për anëtarësim në Rrjetin e Organizatave të Kulturës. Forumit Kulturor të Kosovës iu bashkuan edhe 11 organizata të pamvarura kulturore ku gjithsej Forumi Kulturor tanimë numëron 50 organizata anëtare.më shumë
E martë, 31 mars 2015VAZHDOJNË TAKIMET ME DREJTORITË KOMUNALE TË KULTURËS DHE KULTURËN E PAVARUR më shumë
Artikuj: 53
Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: