Aktivitetet e Forumit Kulturor

E martë, 08 maj 2012TAKIM NË MES TË MKRS-SË DHE FORUMIT KULTURORPas letrës përkrahëse të ministrit, Kryetari i Forumit Kulturor, z. Florent Mehmeti i është përgjigjur letrës së Ministrit, dhe gjatë muajit maj është mbajtur një takim mes Kryetarit dhe Kryesisë së FK dhe Ministrit dhe kabinetit të tij ...më shumë
E diel, 01 prill 2012MINISTRI KRASNIQI: FORUMI KULTUROR DO TË JETË NJË PARTNER I FUQISHËM I MKRS-SËMenjëherë pas krijimit të Forumit Kulturor, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, z. Memli Krasniqi i është drejtuar me një letër publike Kryetarit të Forumit Kulturor, z. Florent Mehmeti, pak ditë pas krijimit të Forumit Kulturormë shumë
E diel, 25 mars 2012KUVENDI THEMELUESKuvendi Themelues i Anëtarëve të Forumit Kulturor të Kosovës u mbajt me 23 Mars 2012, pjesëmarrës në këtë takim ishin 22 përfaqësues nga organizata të pavarura të kulturës. më shumë
Artikuj: 53
Buletini Per te marre buletinin mujor me aktivitetet e Forumit Kulturor regjistrohuni ketu: